3 alternatieven voor een creditcard

In de huidige maatschappij neemt het aantal mensen dat contant geld gebruikt snel toe, waardoor het gebruik van creditcards afneemt. Maar, is dit een goede zaak? In sommige gevallen kunnen ze zeer nuttig zijn, maar in andere gevallen kunnen ze het slechtst mogelijke idee zijn. Bijvoorbeeld, degenen die een slechte kredietscore of een slechte staat van dienst met hun financiën hebben zouden niet profiteren van dit soort krediet.

Dit komt omdat het kan leiden tot verdere schulden die moeilijk en stressvol zijn om terug te betalen. Dit bewijst dat kredietkaarten niet voor iedereen geschikt zijn. Gelukkig kunt u met alle informatie die online beschikbaar is, gemakkelijk een vorm van hulp vinden, zelfs van ons. Hier zijn drie alternatieven voor een kredietkaart waarmee u uw uitgaven kunt aanpassen. Met een creditcard kun je vaak eenvoudig particulier lenen zonder bkr toetsing.

Debiteurkaarten

Debiteurkaarten en creditcards zien er meestal identiek uit, omdat ze allebei dezelfde nummers, data en pins hebben. Maar het doel dat ze dienen is eigenlijk heel verschillend. Met een kredietkaart kunt u geld lenen dat niet van u is om artikelen te kopen, terwijl u met een debetkaart alleen het geld kunt gebruiken dat u op uw rekening hebt staan. Beide kunnen worden gebruikt voor de meeste aankopen, waaronder winkelen of vakantie. Gebruikers kunnen dus geld uitgeven zonder zich zorgen te hoeven maken over schulden door te veel uitgeven. Zoals u ziet, kunt u met een betaalpas uw geld op dezelfde manier uitgeven, maar zonder extra kosten of rente, waardoor ze een geweldig alternatief zijn voor een creditcard.

Cash geld

Door uw uitgavenpatroon om te buigen naar contant geld kunt u niet alleen uw uitgaven terugdringen, maar ook volledige controle krijgen over de psychologische aspecten van geld. Het vermijden van alle plastic kaarten zal zeker de manier veranderen waarop u uitgeeft, aangezien u zich kunt herinneren wat u koopt en precies hoeveel u nog over hebt op een bepaald moment.

Zoals verwacht wordt het gebruik van contant geld steeds minder populair door het gemak van de andere beschikbare opties. Hoewel creditcards flexibiliteit bieden als geen andere bron, kunnen ze zeer schadelijk zijn en leiden tot schade zoals schulden. Terwijl een van de grootste nadelen van een cash-only aanpak is dat je je portemonnee/tas overal mee naartoe moet nemen. Het weegt niet alleen zwaar, maar is ook zeer tijdrovend. Het zijn twee totaal verschillende nadelen die allebei lastig zijn, maar de ene is veel minder zwaar. Daarom bewijst contant geld dat het een prima vervanging is. Hierbij kunt u makkelijk 200 euro lenen

Leningen op korte termijn

Afhankelijk van het bedrag dat u wilt lenen, kunnen leningen op korte termijn een betere oplossing bieden dan creditcards. Ze hebben allebei hun eigen voor- en nadelen, die moeten worden overwogen voordat een beslissing wordt genomen. Een van de nadelen van een creditcard is dat wanneer je te veel uitgeeft, het heel moeilijk is om te stoppen en weer op het juiste pad te komen, omdat je altijd weet dat er nog geld te besteden is. Als u echter een kortlopende lening afsluit, gebeurt dat volledig los van uw kaartprovider. Dit betekent dat u, zodra uw lening op is en is terugbetaald, een andere moet aanvragen om meer te lenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share